Hip hop Live

Μπάτσοι, TV,  Νεοναζί…

όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί…

 

 

Κερατσίνι, Τρίτη 18/09, Παύλος Φύσσας (Killah P), 34 ετών, νεκρός από μαχαίρι φασίστα. Μία ακόμη δολοφονία, μετά από μια σωρεία φόνων και επιθέσεων σε μετανάστες, ένα ακόμη χρυσαυγίτικο “επεισόδιο”, με τους μπάτσους να παρακολουθούν διακριτικά, να δρουν κατ΄ουσίαν υποστηρικτικά στο πλάι των ασπόνδυλων.

 

Πάνω στο νεκρό σώμα ενός αντιφασίστα ξεκινά το επικοινωνιακό παιχνίδι των απανταχού “υπερασπιστών της δημοκρατίας”. Σπεύδουν να διατρανώσουν τις αντιφασιστικές τους κορώνες, οι ίδιοι που τόσο καιρό οδηγούν, μέσω της καταστολής, στην εξαθλίωση, τον έλεγχο και σε έναν ευρύτερο εκφασισμό την κοινωνία, οι ίδιοι που χρησιμοποιούν ως δεξί τους χέρι τη Χρυσή Αυγή και τα λοιπά τσιράκια.

 

Στο ίδιο μήκος κύματος, τσουβαλιαζόμαστε όλοι μαζί στο όνομα της πολυδιαφημισμένης , από τους μιντιακούς παλιάτσους,  θεωρίας των άκρων. Ταυτίζονται δηλαδή συλλήβδην οι συμμορίτικες πρακτικές των φασιστοειδών με τα μέσα και τις πρακτικές των ανταγωνιστικών, κοινωνικών αγώνων, μία ταύτιση που έχει ως ξεκάθαρο στόχο τον εκφοβισμό και την αδρανοποίηση των από κάτω.

 

Απέναντι σε αυτή την επίθεση που διεξάγεται από τους φασίστες και το συστημικό συμφερτό, εμείς απαντάμε με οριζόντιες και αδιαμεσολάβητες διαδικασίες, μακριά από τα κόμματα και τις ψηφοθηρικές τους λογικές. Περνάμε το μήνυμα του αντιφασισμού στους δρόμους, τις πλατείες και τα πάρκα των γειτονιών μας, με την παρουσία και τη δράση μας. Στις ανατολικές συνοικίες, αντιδρούμε σε κάθε είδους ολοκληρωτικές, ρατσιστικές, φασιστικές ιδέες και πρακτικές,  δεν ανεχόμαστε  κανένα φασίστα.

 

Αντιφασιστικό Δίκτυο στις Ανατολικές Συνοικίες

 

 

Related Images:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *