Ο ιός της αυτοοργάνωσης χτυπά και τις γειτονιές μας!

Με χαρά βλέπουμε ανθρώπους από τις γειτονιές που κινούμαστε και ζούμε να παίρνουν τα πράγματα στα χέρια τους στήνοντας τις δικές τους συλλογικότητες ώστε να συνευρεθούν, να εκφραστούν και να αγωνιστούν.
μάλιστα, αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε σε 2 εγχειρήματα ενίσχυσης τέτοιων συλλογικών εγχειρημάτων.Το
Σαββάτο 16 Απρίλη το απόγευμα στις 19:00 στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, νεαροί και νεαρές, μαθητές και μαθήτριες, οργανώνουν εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης για τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο “Φάρος” που στήνουν εδώ και αρκετό καιρό με μεράκι, αγωνία και διάθεση. πέρα από την συναυλία, θα προηγηθεί ανοιχτή συζήτηση για την “εκπαιδευτική μεταρρύθμιση” και μας καλούν να παρεβρεθούμε.

 

 

 

 


 

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 17 Απρίλη, στις 12 το μεσημέρι η Συνέλευση Κατοίκων Βύρωνα-Παγκρατίου-Καισαριανής “εγκαινιάζει” τον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο της στον Βύρωνα (Κύπρου 43 στο “Τριγωνάκι) με ένα γλέντι οικονομικής ενίσχυσης.Η δραστήρια συνέλευση των γειτονιών μας στήνει την δική στέγη στο προσφυγικό κτίσμα της Κύπρου ώστε να αποτελέσει άλλον έναν “τόπο συνάντησης, δημιουργίας, φαντασίας και δράσης”.

Δεν έχουμε παρά να συμβάλλουμε ώστε να στεριώσουν και να ανοίξουν νέους δρόμους στον κόσμο της αντίστασης, της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης. καλό ταξίδι στους κοινούς μας δρόμους….

Related Images:

Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και της Λαυρεωτικής

“κάθε μάχη για να’ναι νικηφόρα, πρέπει να εξαπλώνεται. έχουμε ολόκληρο κόσμο να κατακτήσουμε”
Αλληλεγγύη στον αγώνα των κατοίκων της Κερατέας και της Λαυρεωτικής

Related Images: