Mε αφορμή τη στοχοποίηση συντρόφισσάς μας.

Προσωπική απάντηση της συντρόφισσας με αφορμή τη στοχοποίησής της.

 

Προσωπική απάντηση στις παρακρατικές επιθέσεις με αφορμή τη στοχοποίησή μου.

Πριν από ένα χρόνο περίπου κι ενώ περπατούσα βράδυ κοντά σε κεντρική πλατεία του Βύρωνα, είχα δεχθεί πισώπλατα επίθεση από δύο θρασύδειλα σκουλήκια πάνω σε μηχανάκι. Τότε με είχαν χτυπήσει με ένα σιδερένιο αντικείμενο και είχαν εκτοξεύσει εμετικές απειλές μέσα από τα δόντια τους, κουκουλωμένοι με κράνη και φοβισμένοι από την ίδια τους τη δειλία  « Σας ξέρουμε όλους και θα σας γ…..μπλα μπλα μπλα ». Την ίδια τη στιγμή που το ψέλλιζαν, έτρεχαν για να ξεφύγουν κι έκαναν φανερό το φόβο της ίδιας της ανυπαρξίας τους.

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, με μία ακόμα παρακρατική επίθεση προσπάθησαν να με στοχοποίησουν-εκφοβίσουν, γράφοντας με σπρέι σεξιστικές χυδαιότητες στο αυτοκίνητό μου, κάτω από το σπίτι μου, στη γειτονιά της Καισαριανής. Σε μια γειτονιά που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια έχουν μετοικήσει κάθε είδους μπάτσοι, ρουφιάνοι και φασιστοειδή. Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να συνεχίζουν να επιδεικνύουν τη δειλία τους. Ο φασισμός στις γειτονιές μας δεν μπόρεσε και δε  θα μπορέσει να βρει χώρο να αναπτυχθεί.

Τα τελευταία χρόνια το πλήθος των κοινωνικών, ταξικών και πολιτικών αντιστάσεων που έχουν ριζώσει στις ανατολικές συνοικίες, οικοδομούν τον πολιτισμό της αυτοοργάνωσης, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, της ρήξης και της σύγκρουσης. Αποτελούν ένα ακόμα ανάχωμα απέναντι στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό του κράτους και του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που γεννά κι εκτρέφει το φασισμό. Ακυρώνουν καθημερινά και έμπρακτα την απήχηση της ακροδεξιάς ρητορικής, την εμπέδωση του φόβου και του κανιβαλισμού, την περαιτέρω προώθηση του εκφασισμού της κοινωνίας.

Σε ό,τι με αφορά  τέτοιου είδους θρασύδειλες παρακρατικές επιθέσεις, δε φοβίζουν ούτε εμένα, ούτε τους συντρόφους μου. Δε με τρομοκρατούν ούτε και οι θεαματικές κατασταλτικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα με δεκάδες εφόδους της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατικής  σε σπίτια αναρχικών, αντιεξουσιαστών και άλλων αγωνιστών σε ολόκληρη τη χώρα και στοχεύουν στον παραδειγματισμό και τον εκφοβισμό των αγωνιζόμενων ανθρώπων. Συνεχίζω και θα συνεχίζω συνειδητά σε αυτό που εδώ και χρόνια έχω επιλέξει, τη συλλογική ανατρεπτική δράση μέσα από τις διεργασίες του αναρχικού κινήματος στο οποίο ανήκω, μέσα από τα συλλογικά αυτοοργανωμένα και αντιιεραρχικά εγχειρήματα στα οποία συμμετέχω και μέσα από κάθε κοινότητα αγώνα στις γειτονιές και όχι μόνο. Θα παραμένω στους δρόμους μαζί με τους συντρόφους μου, πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη, θα συνεχίζω να αγωνίζομαι, να ενισχύω το χτίσιμο και το ατσάλωμα των συλλογικών σχέσεων, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας. Να είναι ξεκάθαρο στους προπαγανδιστές του κοινωνικού κανιβαλισμού, στους έμμισθους συνεργάτες του κράτους, στα πιστά σκυλιά του κεφαλαίου και των αφεντικών, ότι οποιαδήποτε απόπειρα παρουσίας τους θα τσακίζεται με κάθε τρόπο και σε κάθε σημείο και γωνιά. Οποιαδήποτε απειλητική παρενόχληση από παρακρατικούς δολοφόνους σε εμένα, ή σε κάποιον από τους συντρόφους μου, θα μας βρει ενωμένους και αμείλικτους απέναντί τους…

Δ.Α.

Κείμενό μας με αφορμή τη στοχοποίηση συντρόφισσάς μας.

 

ΠΙΣΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ/ΜΠΑΤΣΟΙ/ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στη γειτονιά της Καισαριανής θρασύδειλα φασιστοειδή (σε διατεταγμένη υπηρεσία ή «εκτός υπηρεσίας») ανέγραψαν σεξιστικά συνθήματα στο αυτοκίνητο της συντρόφισσας Δ.Α που βρισκόταν παρκαρισμένο κοντά στην κατοικία της. Η στοχοποίηση της συντρόφισσας προκύπτει από την, εδώ και χρόνια, δημόσια πολιτική δράση της μέσα από τις διεργασίες του αναρχικού κινήματος αλλά και τα αυτοοργανωμένα κοινωνικά/πολιτικά εγχειρήματα αγώνα των ανατολικών συνοικιών της Αθήνας.

Θεμελιώδες χαρακτηριστικό του σύγχρονου ολοκληρωτισμού είναι η ένταση της κρατικής καταστολής σε θεσμικό/ποινικό/υλικό επίπεδο με άμεσο στόχο την ηθική, ιδεολογική και φυσική εξόντωση του «εσωτερικού εχθρού», των αγωνιζόμενων ανθρώπων που στέκονται απέναντι στη επέλαση της κρατικής/καπιταλιστικής βαρβαρότητας. Το τελευταίο πολυδιαφημισμένο επεισόδιο της «αντιτρομοκρατικής» εκστρατείας του κράτους περιλαμβάνει τις εισβολές σε σπίτια δεκάδων αναρχικών/αντιεξουσιαστών και άλλων αγωνιζόμενων με αφορμή τις έρευνες για τον εντοπισμό του Χ.Ξηρού και με το χυδαίο πρόσχημα των «ανώνυμων» ασφαλίτικων τηλεφωνικών καταγγελιών. Παράλληλα, η ανάληψη της ευρωπαϊκής προεδρίας από την ελληνική κυβέρνηση έχει μετατρέψει την αθηναϊκή μητρόπολη σε ένα τεράστιο φρούριο με συνεχή και προκλητική αστυνομική παρουσία σε κάθε σημείο και γωνιά του κέντρου και τις γειτονιές της Αθήνας.  Τις διευρυμένες κατασταλτικές πρακτικές του ελληνικού κράτους (απαγορεύσεις διαδηλώσεων, εκκενώσεις καταλήψεων, επιστρατεύσεις, κατασταλτικά πογκρόμ σε πρόσφυγες/μετανάστες/τοξικοεξαρτημένους, δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας κ.α), συμπληρώνουν οι πολιτικές εξόντωσης στον κόσμο των εκμεταλλευομένων μέσα από την επέκταση των στρατοπέδων συγκέντρωσης, το γκρέμισμα των πρωτοβάθμιων δομών υγείας και κάθε λογής Φαρμακονήσια και Μανωλάδες που αποδεικνύουν τη δολοφονική φύση του σύγχρονου καθεστώτος.  Ο γενικευμένος φόβος πάνω στη κοινωνία και η επιβολή της σιωπής σ’ όσους αντιστέκονται αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη αναδιάρθρωση των ζωών μας με βάση τις ορέξεις και τα συμφέροντα των «από πάνω».

Οι κάθε λογής απόπειρες εκφοβισμού και τρομοκράτησης των αγωνιζόμενων δεν μπορεί παρά να μας βρει αμείλικτα ενωμένους και δυνατούς. Δεν πρόκειται να συνηθίσουμε ούτε την παρουσία των ένστολων δολοφόνων στις γειτονιές μας ούτε τους εξευτελιστικούς ελέγχους σε κάθε σημείο της πόλης. Δεν πρόκειται να συνηθίσουμε τις αστυνομικές εισβολές στα σπίτια μας ούτε και τον στραγγαλισμό κάθε αγωνιστικής κινητοποίησης από τις ορδές των μπάτσων. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε την παρουσία και δράση κανενός φασιστικού/παρακρατικού σκουπιδιού ούτε και τη στοχοποίηση συντρόφων/ισσών μας από κάθε λογής φασιστοειδές. Δε θα στριμωχτούμε στη φτώχεια, την εξαθλίωση και το θάνατο που σπέρνουν οι «από πάνω». Η πολύμορφη συλλογική παρουσία και δράση των αγωνιζόμενων ανθρώπων στους δρόμους και τις πλατείες των γειτονιών μας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Οι αγώνες που διεξάγουμε σε κάθε έκφανση τις ζωής μας και ο πολιτισμός που χτίζουμε καθημερινά θα περάσουν πάνω από τον κόσμο της ανισότητας, της αδικίας, της εκμετάλλευσης. Και στο δρόμο αυτό κανένας σύντροφος, καμία συντρόφισσα, κανένας αγωνιζόμενος άνθρωπος δεν είναι μόνος.

 

 

ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ,ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!

 ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗ

 

Πρωτοβουλία αναρχικών αντιεξουσιαστών από τους πρόποδες του Υμηττού

Related Images:

Κρατάει «μανιάτικα» η ΕΛ.ΑΣ; (ή μια ακόμα ιστορία αστυνομικού-κρατικού τσαμπουκά και ρεβανσισμού)

 

Στις 11 Φλεβάρη, 100 περίπου σύντροφοι-ισσες επέλεξαν να δώσουν τη δική τους απάντηση στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με την προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης αγωνιζόμενων ανθρώπων και κατ’ επέκταση όλης της κοινωνίας, με δεκάδες εισβολές από την Ασφάλεια σε σπίτια συντρόφων  σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (εδώ η δημοσιοποίηση της κίνησης https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1515770). Η δυναμική κι οργανωμένη παρέμβαση των συντρόφων και των συντροφισσών κάτω από το σπίτι του αρχιμπάτσου Παπαγιαννόπουλου, προφανώς, δεν πέρασε στα ψιλά από τους επιτελείς και τους στρατηγούς της Κατεχάκη, που έστω και για λίγο ένιωσαν το αεράκι της αντίστασης να μπαίνει από τα παραθύρια τους μες στα φρούριά τους.
 
Τις αμέσως επόμενες ώρες και μέρες, ισχυρές αριθμητικά αστυνομικές δυνάμεις επιδίδονται σε ένα ατελείωτο σουλάτσο στις γειτονιές του Βύρωνα και του Παγκρατίου, αποσκοπώντας στην εμπέδωση, από μεριάς τοπικής κοινωνίας, ενός αισθήματος φόβου, ελέγχου κι ασφυξίας. Οι επιδεικτικές τους βόλτες μπροστά από αυτό-οργανωμένα εγχειρήματα, οι ψευτοτσαμπουκάδες τους, οι έλεγχοι κι οι εξακριβώσεις σε νεολαίους και περίοικους αλλά κι η συνεχής παραμονή τους στους δρόμους των γειτονιών μας δεν έχουν περάσει απαρατήρητα.
 
Ούτε φυσικά έχει περάσει απαρατήρητη η σαφής πρόθεση του κόσμου της εξουσίας να ξεμπερδεύει με τους αγωνιζόμενους. Το γαϊτανάκι της στοχοποίησης και της καταστολής όσων αποτελούν απειλή για το καθεστώς έχει στηθεί προ πολλού και το βλέπουμε να ξετυλίγεται μπροστά μας με διαφορετικούς κάθε φορά τρόπους. Είτε με τις μπούκες στα σπίτια μας είτε με την καθημερινή συναναστροφή με τα καθίκια της ομάδας ΔΕΛΤΑ, ο πόλεμος με την εξουσία μαίνεται σε κάθε επίπεδο. 
 
Σε αυτόν τον πόλεμο εμείς έχουμε πάρει θέση.
Δε συνηθίσαμε την επιβολή των νεοναζί ούτε το φόβο στα βλέμματα των μεταναστών.
Δε συνηθίσαμε το συμβιβασμό, την απάθεια, τη μοιρολατρία 
Δε συνηθίσαμε με τους συντρόφους μας στην φυγοδικία και στις φυλακές.
Δε συνηθίσαμε τη φτώχεια, την εξαθλίωση και το θάνατο που σπέρνει το κράτος κι ο καπιταλισμός.
Δε θα συνηθίσουμε ούτε την εικόνα των ένστολων φονιάδων να κόβουν βόλτες κάτω από τα σπίτια μας, μέσα στις γειτονιές μας.
Κάθε είδους «επίδειξη δύναμης» όχι μόνο δεν μας τρομοκρατεί αλλά μας πεισμώνει. Η συλλογική παρουσία και δράση των αγωνιζόμενων ανθρώπων στις δρόμους και τις πλατείες των γειτονιών μας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Αυτό να γίνει σαφές.
 
ΥΓ. Ας σημειωθεί ότι οι αντιδράσεις των αστυνομικών μηχανισμών μετά την παρέμβαση στο σπίτι του αρχηγού τους, έφτασαν μέχρι και…την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος! Σε μια πρωτοφανή επίδειξη λογοκρισίας και ελέγχου, τα τζιμάνια της Δίωξης «κατέβασαν» από το Διαδίκτυο το βίντεο που αναρτήθηκε από την εν λόγω παρέμβαση. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Related Images:

Να μπλοκάρουμε την βίαιη αναδιάρθρωση της ζωής μας!

Ελλάδα 2014: Για κάθε νοσοκομείο που κλείνει, ανοίγει και ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Την Παρασκευή 14/2 υπάλληλοι του υπουργείου υγείας επιδίωξαν να εφαρμόσουν το σφράγισμα των τοπικών ιατρείων και διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ σε πανελλαδικό επίπεδο. Πρόκειται για άλλο ένα επεισόδιο στην επιβαλλόμενη αναδιάρθρωση των δομών υγείας που κλείνει νοσοκομεία και επιβάλλει εισιτήρια και αντίτιμα, απολύει χιλιάδες εργαζόμενους στις υπηρεσίες υγείας και προσλαμβάνει άλλους με όρους δουλεμπορίου (κοινωφελή προγράμματα κτλ), αποκλείει ολόκληρες κοινωνικές ομάδες από την ανάγκη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Η μεθόδευση του υπουργείου σε πολλές περιπτώσεις μπλοκαρίστηκε από τους ίδιους τους εργαζόμενους στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΙΚΑ.

Στην περίπτωση του ΙΚΑ Παγκρατίου, υπήρξε η αντίδραση δεκάδων εργαζομένων του ΙΚΑ (ιατρικό προσωπικό, υγειονομικούς, διοικητικούς κ.α) μαζί με την αυθόρμητη υποστήριξη μερικών χρηστών των δομών υγείας και άλλων αλληλέγγυων κατοίκων των περιοχών. Παρόμοιες αντιδράσεις υπήρξαν και στις γειτονιές του Κερατσινίου, της Ηλιούπολης, του Ζωγράφου κ.α. Στις πιο πολλές περιπτώσεις, οι υπάλληλοι του υπουργείου έφυγαν άπραγοι εκτοξεύοντας απειλές ότι θα επανέλθουν με κουστωδία εισαγγελέων και μπάτσων για να “εφαρμόσουν το νόμο”…

Το πρωινό της Δευτέρας 17/2 θα κριθούν μονομιάς 2 σημαντικά διακυβεύματα. Αφενός, αν η πρόθεση σφραγίσματος των τοπικών υπηρεσιών του ΙΚΑ υπακούει σε ένα “μεσοπρόθεσμο σχέδιο” αναδιάρθρωσης των δομών αυτών στην κατεύθυνση της απαξίωσής τους (όπως εμμέσως παραδέχτηκε σε πρόσφατες δηλώσεις και ο φασίστας υπουργός υγείας) ή αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για τον “ξαφνικό θάνατό” τους και την άμεση κατάργησή τους. Έτσι ή αλλιώς, το δεύτερο διακύβευμα είναι πιο σημαντικό και μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις περαιτέρω εξελίξεις. Αυτό έχει να κάνει με το αν θα καταφερθεί το έμπρακτο μπλοκάρισμα της υπουργικής μεθόδευσης από τους ίδιους τους “ενδιαφερόμενους” με όρους αδιαμεσολάβητους και ισότιμους: από τους ίδιους τους εργαζόμενους πέρα από ειδικότητες και συντεχνίες σε σύμπραξη με τους “χρήστες των υπηρεσιών υγείας”, αντιλαμβανόμενοι τα κοινά τους συμφέροντα και τις κοινές τους ταξικές ανάγκες. Ας μετατρέψουμε τα τοπικά υποκαταστήματα του ΙΚΑ σε σημεία συνάντησης και οργάνωσης των “από κάτω” αυτής της κοινωνίας, σπάζοντας στη πράξη τον ατομισμό, τη μοιρολατρεία, τις συντεχνίες και την χειραγώγηση. Έχουμε ανάγκη από πραγματικούς κοινωνικούς αγώνες που θα υπερασπίζονται τα δίκια και τις ανάγκες μας, όχι συντεχνιακές κλαδικές διεκδικήσεις που μας στέλνουν στον κατακερματισμό και την ήττα. Κι αυτό διότι η αναδιάρθρωση της ζωής μας από την κλίκα κράτους και αφεντικών αγγίζει κάθε έκφανση της. Διότι οι πολιτικές εξαίρεσης και αποκλεισμού που εφαρμόζει το καθεστώς έκτακτης ανάγκης πάνω στην κοινωνία επιβάλλουν συνθήκες εξόντωσης για το σύνολο των εκμεταλλευομένων, για όλους μας: από τις ουρές των ΟΑΕΔ και των εφοριών ως τον αποκλεισμό στις δομές/υπηρεσίες υγείας, από την μαύρη/ανασφάλιστη/ανακυκλώσιμη εργασία ως τις εξώσεις και τους πλειστηριασμούς, από τον εγκλεισμό και την παρανομοποίηση ολόκληρων κοινωνικών ομάδων ως τις απελάσεις, τις “επαναπροωθήσεις” και τις κρατικές δολοφονίες στα σύνορα της επικράτειας.

 

Να υπερασπιστούμε τα δίκια και τις ανάγκες μας μέσα από τις κοινότητες αγώνα σε κάθε εργασιακό χώρο, γειτονιά, σχολείο και σχολή.

Να εξεγερθούμε για τη ζωή και της αξιοπρέπειά μας!

 

Συγκέντρωση στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Παγκρατίου (Κόνωνος και Φιλολάου)

Δευτέρα 17/2, 8.00 π.μ

Related Images:

Μια ακόμα απάντηση στις εισβολές σε σπίτια αγωνιστών και την εντεινόμενη καταστολή

Τη Τρίτη 11/2/2014 το μεσημέρι στο κέντρο του Βύρωνα 100 περίπου σύντροφοι-ισσες πραγματοποιήσαν πορεία μοιράζοντας κείμενα και πετώντας τρικάκια. Η πορεία κατευθύνθηκε κάτω από το σπίτι του Παπαγιαννόπουλου, αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Ακολουθεί το κείμενο που μοίραζαν οι σύντροφοι-ισσες και οπτικό υλικό απ’ την παρέμβαση.

 

Από τις 21 Γενάρη έχει ξεκινήσει μια διαρκώς εξελισσόμενη κατασταλτική επιχείρηση με πολλές δεκάδες εισβολών και έρευνες σε σπίτια αναρχικών, αντιεξουσιαστών και άλλων αγωνιστών, σε ολόκληρη τη χώρα. Εισαγγελείς παραχωρούν άδειες, με αφορμή άλλοτε τον εντοπισμό του Χ.Ξηρού και άλλοτε «ανώνυμες καταγγελίες για οπλισμό» στα κλιμάκια της αστυνομίας, που πλιατσικολογούν και κατάσχουν κατά βούληση προσωπικά αντικείμενα από σπίτια αγωνιστών, προσβάλλοντας κάθε έννοια προσωπικού χώρου, με θεαματικές επιχειρήσεις που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Οι διαδικασίες της εξαίρεσης, που εφαρμόζονται εδώ και καιρό στα αγωνιζόμενα υποκείμενα, πραγματοποιούνται στα πλαίσια ενός επιβαλλόμενου καθεστώτος έκτακτης ανάγκης, που θέλει όποιον σηκώνει κεφάλι, καταπιεσμένο και τρομοκρατημένο. Βασικό όργανο για να πετύχει το σκοπό του είναι η ΕΛ.ΑΣ με όλες της τις υπηρεσίες (ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, Αντιτρομοκρατική, Ασφάλεια) που έχουν αφιερωθεί τον τελευταίο καιρό σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών με εισβολές, έρευνες και απαγγελίες κατηγοριών.

Όλοι αυτοί έχουν ονόματα και διευθύνσεις. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, ονόματι Παπαγιαννόπουλος, έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό με τη φράση «κάντε τους το βίο αβίωτο». Σε εκείνην την περίπτωση απευθυνόταν στους υφισταμένους του (σε κάθε λογής μπάτσο και ρουφιάνο) σχετικά με τους μετανάστες, γεγονός καθόλου τυχαίο, αφού αποτελούν το κομμάτι εκείνο της κοινωνίας που βιώνει κατεξοχήν το καθεστώς εξαίρεσης σε όλο το εύρος της καθημερινότητάς. Μια από τις υλικές μορφές της παραπάνω προτροπής του κυρίου Παπαγιαννόπουλου ήταν και ο πνιγμός δώδεκα μεταναστών στο Φαρμακονήσι από λιμενικούς. Φαίνεται, λοιπόν, όλο και περισσότερο ότι η φράση αυτή είναι η κεντρική εντολή για τη διαχείριση όσων περισσεύουν από την αστική νομιμότητα και αντιστέκονται στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε ότι η πρόσφατη  κατασταλτική κίνηση του κράτους στοχεύει στον ευρύτερο α/α χώρο, τις ριζοσπαστικές και επαναστατικές σχέσεις που διαμορφώνονται, αλλά παράλληλα αντιλαμβανόμαστε ότι ο επιτελικός στόχος είναι οι επιμέρους, αλλά και συνολικότερες αντιστάσεις της κοινωνίας. Η διαχείριση αυτή αποτελεί κομμάτι της ευρύτερης κατασταλτικής επιχείρησης του κράτους, συνέχεια των εκκενώσεων στις καταλήψεις, του «καθαρισμού» του κέντρου της Αθήνας, των επιτάξεων απεργών, των αθρόων φυλακίσεων αναρχικών αγωνιστών,  της επιβολής ενός κλίματος τρομοκρατίας σε ολόκληρα χωριά στις Σκουριές Χαλκιδικής, με εισβολές σε σπίτια και διώξεις κατοίκων.

Στις κατασταλτικές επιθέσεις και φρονηματικές διώξεις του κράτους οφείλουμε να αντιτάξουμε ένα πλατύ μέτωπο κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων από τα κάτω. Να μείνουμε ανυποχώρητοι για την ανατροπή του καθεστώτος της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, για την κοινωνική επανάσταση, τη διεκδίκηση μιας κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας. Να αντιστρέψουμε το φόβο προς το μέρος τους.

 

ΜΠΑΤΣΟΙ-ΑΦΕΝΤΙΚΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟ ΑΒΙΩΤΟ

σύντροφοι-συντρόφισσες

 

Video από την παρέμβαση :

http://videobin.org/+7e3/9on.html

Φωτογραφίες

 

Αναδημοσίευση από Athens Indymedia

Related Images: