Πορεία αλληλεγγύης στον αναρχικό Θοδωρή Σίψα.

                14 Δεκέμβρη  2013 Μοναστηράκι 12:00

Όλοι και Όλες στην πορεία Αλληλεγγύης για το σύντροφο Θοδωρή Σίψα/ Σάββατο 14 Δεκέμβρη, Μοναστηράκι, 12μ/ ανακοίνωση-κάλεσμα της Συνέλευσης Αλληλεγγύης στο σύντροφο Θ.Σίψα

 

poreia

 

Τη Δευτέρα 9 Δεκέμβρη 2013 η δίκη του συντρόφου Θοδωρή Σίψα αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα της πολιτικής αγωγής, λόγω κωλύματος ενός από τους συνηγόρους της.

“Εντελώς τυχαία”, η δίκη ορίστηκε για τις 14 Μάη 2014, δηλαδή για λίγες μέρες μετά την 4η επέτειο του τραγικού γεγονότος στην τράπεζα Μαρφίν την 5η Μάη 2010 και λίγες μέρες πριν από τις ερχόμενες εκλογές. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη η πολιτική σκευωρία επικυρώνεται και συνεχίζεται, η δικαστική ομηρία του συντρόφου μας εξακολουθεί να υφίσταται και να παρατείνεται. Το ίδιο και η Αλληλεγγύη μας.

Η Συνέλευση Αλληλεγγύης στο σύντροφο Θοδωρή Σίψα καλεί όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, όλο τον κόσμο της Αντίστασης και του Αγώνα στη διαδήλωση του Σαββάτου 14 Δεκέμβρη στο Μοναστηράκι στις 12 το μεσημέρι για να στείλουμε όλοι και όλες μαζί ξεκάθαρα και δυναμικά το μήνυμα:

Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΙΨΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ 2 ΑΚΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στο σύντροφο Θοδωρή Σίψα

Αθήνα, 11 Δεκέμβρη 2013

 

υγ: επόμενη συνέλευση την Τετάρτη 18 Δεκέμβρη στο ΕΜΠ (κτ.Γκίνη) στις 7μμ.

 

Related Images: